Implementacija ISO standarda

Implementacija ISO standarda

Pomažemo našim klijentima i poslovnim partnerima u implementaciji ISO standarda te ih vodimo do krajnjeg cilja a to je poboljšanje organizacije i poslovanja te ishođenje ISO certifikata. Našim klijentima nudimo širok spektar usluga te fleksibilnost sukladno njihovim djelatnostima, veličini i rokovima. Takav pristup nam osigurava da velik dio naših poslova dolazi od stalnih klijenata koji kontinuirano koriste naše usluge, dok drugi dio projekata dolazi od novih klijenata koji nas prepoznaju kao grupu konzultanata koji u zadanim rokovima ostvaruju projekte sukladno ugovorenim uvjetima.

Svaka organizacija je jedinstvena za sebe zato su fleksibilnost i izvrsnost nama na prvom mjestu!

Kako mi uvodimo ISO standardeZato što niti jedna organizacija nije ista svaka organizacija ima drugačiji put u uvođenju ISO standarda. To je razlog zašto mi nudimo nekoliko paketa prilagođenih usluga za naše klijente koji su jedinstveni kao i naši klijenti. Vaš projekt može uključivati specifičan miks usluga koje Vaša organizacija treba kako bi uspješno nastavila svoj životni put i ciklus uspinjuči se prema vrhu brže i sigurnije.

Koliko je važno mikrookruženje organizacije isto tako važno je uzeti u obzir i širi kontekst makrookruženja jer organizacije djeluju u kompleksnom spletu dobavljača, konkurenata, poslovnih partnera i ostalih zainteresiranih strana. Naši konzultanti su ljudi, prije svega profesionalci, različitih profila koji pokrivaju različita specifična područja koje naši klijenti trebaju. Osnovni princip je da smo fokusirani na posebnost djelatnosti klijenta pritom uvjek imajući u vidu širu sliku, odnosno makrookruženje.

Naši konzultanti implementaciju sustava upravljanja kvalitetom realiziraju na način da cjelokupan posao od uvođenja do certifikacije i kasnijeg održavanja sustava maksimalno prilagode, veličini, djelatnosti i specifičnostima Vaše organizacije.

Naši osnovni zadaci su da Vas vodimo kroz projekt, izrađujemo i implementiramo svu kompletnu dokumentaciju, provodimo treninge i interne audite, te prisustvujemo certifikacijskim auditima kako bi Vam certifikacijski audit bio što ugodniji. Nakon certifikacijskog audita vodimo Vas u daljnjem održavanju sustava te u pripremama za nadzorne audite certifikacijskih kuća.

100%-tna prolaznost naših klijenata na certifikacijskim i nadzornim auditima garancija je da će sustav upravljanja u Vašu organizaciju biti uveden profesionalno, kvalitetno u vremenski optimalnim rokovima te prije svega da će sama procedura certifikacije završiti s dobivanjem ISO certifikata.

Naše usluge uvođenja ISO standarda djele se na:

Implementacija bilo kojeg od ISO standarda obuhvaća sedam osnovnih faza a sukladno tome koju uslugu ste izabrali prilagođava se i sam opseg implementacije. Faze implementacije su sljedeće:

  • Snimanje stanja,
  • Izrada dokumentacije,
  • Implementacija dokumentacije i trening,
  • Provedba internog audita,
  • Završne provjere i ocjena sustava,
  • Certifikacija sustava,
  • Održavanje sustava.

Dobro razvijen i održavan sustav upravljanja kvalitetom ima pozitivan doprinos na ostvarenje ciljeva poslovanja, poboljšavajući:

  • zadovoljstvo i povjerenje kupaca, poslovnih partnera, dobavljača i ostalih poslovnih partnera - vjernost kupaca, ponavljanje i učvršćivanje posla, brzi odgovori na tržišne mogućnosti...
  • sveukupne rezultate i sposobnosti - bolja kvaliteta proizvoda/usluge, bolja radna učinkovitost, manji broj grešaka, manji troškovi, preciznije isporuke i sl., veća sigurnosti i manji troškovi od neželjenih situacija...

Vrlo je važno da se certifikacijski postupak odvija od strane certifikacijske kuće koja je akreditirana po shemama koje su pod nadzorom IAF-a (engl. International Accreditation Forum – hrv. Međunarodni akreditacijski forum) jer jedino takvi certifikati garancija su prihvaćenosti bilogdje u svijetu!

Ukoliko imate pitanja ili želite implementirati ovaj standard kontaktirajte nas na info@top-consult-grupa.hr.