Više od 80-ak tvrtki, mnoštvo radionica i panela u pet dana, u dva grada, dvije županije te dva sveučilišna centra i ove godine je na Sveučilištu Sjever uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore organiziran tjedan karijera pod nazivom UNIN Connect Week. 

Cilj organizacije je bio okupiti veći broj tvrtki, s područja regije, ali i šire te studente Sveučilišta Sjever, posebice one koji završavaju svoj studij i upoznavanje s tvrtkama i njihovim djelatnostima. 

Ove godine na tjednu karijera u Koprivnici prisustvovala je i tvrtka Top Consult Grupa koja je svim zainteresiranima predstavila svoju tvrtku i djelatnošću s kojom se bavi. Direktor tvrtke, Josip Britvić, ukratko je objasnio što su to ISO standardi upravljanja te koju važnost donose poduzećima, a onim koji su željeli znati više mogli su saznati iz dostupnih promotivnih letaka i materijal koji su bili dio oglasnog pulta tvrtke. 

Uz velik odaziv studenata, na tjednu karijera sudjelovale su i renomirane tvrtke s područja regije i šire, stoga je iznimno zadovoljstvo što je na ovakvom događanju bila i tvrtka Top Consult Grupa koja je prepoznala priliku za dodatnu promociju na tržištu. 

Više o tjednu karijera pročitajte na web stranicama Sveučilišta Sjever:

https://www.unin.hr/2022/05/tjedan-karijera-sveucilista-sjever-connect-week-unin-nadmasio-sva-ocekivanja/

Tjedan karijera TCG
TCG_tjedan_karijera_2022