Praćenjem novih trendova i zahtjeva na tržištu, Top Consult Grupa pristupa novonastalom Etičkom kodeksu od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. 

Kodeks je namijenjen svim poslovnim subjektima u nefinancijskom i financijskom sektoru koji posluju u izravnom odnosu s potrošačima a s ciljem omogućavanja pouzdane i transparentne zamjene hrvatske kune eurom. Potrošači će poslovne subjekte koji su pristupili Etičkom kodeksu prepoznati po naljepnici Etičkog kodeksa koja će biti istaknuta na svim poslovnim dokumentima i na web stranici poslovnih subjekata. 

Etičkim kodeksom, Top Consult Grupa se obvezuje kako će dvojno iskazivanje cijena provoditi u obveznom periodu od 5. rujna 2022. do 31. prosinca 2023. godine te se obvezuje kako konverziju kune u euro neće zloupotrijebiti za neopravdano povećanje cijena svojih usluga unatoč slobodnom tržištu. Fiksni tečaj konverzije od 1€ = 7,53450 HRK će se koristiti za preračunavanje cijena i drugih novčanih vrijednosti. 

Vijest o Etičkom kodeksu potražite na službenim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja: https:/ /mingor.gov.hr/vijesti/od-danas-omoguceno-pristupanje-etickom-kodeksu/8916