Neprestano se usavršavamo i ulažemo u razvoj našeg poslovanja, stoga smo u tom procesu razvijanja dodali novu suradnju sa softverskom tvrtkom “ASZ Gruppe” sa sjedištem u Breitenfelder str. 32, 58285 Gevelsberg, Njemačka.

Korištenjem PocketPro softvera, želimo svojim sadašnjim, ali i onim budućim klijentima, koji se odluče na implementaciju nekih od ISO standarda, posebice standarde ISO 45001/SCC/SCCp, olakšati proces implementacije te tako efikasno i kvalitetno postići sve ideje i ciljeve.

PocketPro je digitalno rješenje upravljanja zaštitom na radu. Softver nudi maksimalnu sigurnost uz maksimalnu dostupnost. Pomoću njega jednostavno se upravlja digitalnim dokumentima, štedi vrijeme, nudi kvalitetnu politiku privatnosti te je ekološki prihvatljiv. Procesi uz PocketPro softver su u potpunosti usklađeni sa zahtjevima ISO 45001/SCC/SCCp standarda zaštite na radu i drugim ISO standardima. Top Consult Grupa je ovlašteni distributer softvera za države: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora te Sjeverna Makedonija.

Više informacija o samom poduzeću i njihovim uslugama na stranici: pocketpro24.de

Ova suradnja je još jedan dokaz o našoj svjesnosti i važnosti koju ima digitalna budućnost, stoga činimo sve napore kako bi bili u korak s digitalnim razvojem poslovanja.

Slika prikazuje logo firme Top Consult Grupe
PocketPRO Safety Smart System