Zašto grupa?

Zašto grupa?

Zašto grupaOd osnivanja 1996.g. do 2009.g. Top Consult je uz mnogo marljivog rada uspio osigurati svoju poziciju na tržištu konzultantskih usluga iz područja sustava upravljanja i poslovnog savjetovanja. Tijekom 2009.g. učinjen je daljnji iskorak u proširenju spektra usluga a koje je između ostalog pratilo i organizacijsko preustrojavanje. Top Consult od 2009.g. nosi naziv grupa iz razloga jer naše klijente nastojimo naviknuti na vrhunsku uslugu koju im pružamo u suradnji s nizom naših dugogodišnjih partnera.

Vrlo širok spektar naših usluga moguće je pružati na visokoj razini samo uz specijalizirane profesionalce koji su vrhunski stručnjaci u svojem području rada.

Analizirajući kompletne opsege našeg poslovanja, prije svega diverzificiranost naših usluga ali i različitost u vrstama, veličinama, djelatnosti ali i geografskoj udaljenosti naših klijenata, smatrali smo neophodnim da sva znanja i iskustva naših konzultanata i konzultanata poslovnih partnera kanaliziramo kroz jednu, stratešku i izvršnu strukturu Top Consult Grupu. Čineći ovaj važan korak odlučili smo se za jednostavnost. Čvrsta povezanost s partnerima bila je nužna kako bismo centralizirali procese, a s druge strane održali fleksibilnost u tržišnom nastupu.