O nama

O Top Consultu

Poslovan čovjek u sobi za sastankeTop Consult Grupa d.o.o. je konzultantska kuća osnovana 1995. godine i specijalizirani smo za usluge iz dva segmenta:

  • implementacija ISO standarda i ostalih sustava upravljanja i
  • poslovno planiranje, praćenje i izrada aplikacija za EU natječaje i nacionalne poticaje.

Pomažući našim klijentima i poslovnim partnerima oni su ostvarili svoje poslovne ciljeve te smo sa svakim od njih uspostavili dugotrajne, obostrano korisne, poslovne odnose izgrađene na međusobnom povjerenju i lojalnosti. Takav pristup nam osigurava da velik dio naših prihoda dolazi od stalnih klijenata koji nam se konstantno vraćaju, dok drugi dio prihoda dolazi od novih klijenata koji nas prepoznaju kao grupu profesionalnih konzultanata koji mogu ostvariti ono što im treba. Kroz godine poslovanja uspjeli izgraditi pouzdanu mrežu lokalnih i međunarodnih partnera koji raspolažu različitim znanjima i ekspertizom, te su sposobni u najkraćem roku odgovoriti na potrebe naših klijenta. Opravo su naši konzultanti i partneri naša konkurentska prednost koju konstantno unaprjeđujemo.

Našim klijentima pomažemo da unaprjede svoje posovanje implementacijom ISO standarda te održavanjima sustava upravljanja raznih vrsta. Također, naše klijente vodimo do sredstava iz EU fondova i nacionalnih programa potpora.

Sustavi upravljanja koje implementiramo te poslovno planiranje koje je dio apliciranja na fondove i natječaje su vrlo bliska i jako međusobno isprepletena područja unutar organizacije. To je razlog zašto smo se specijalizirali za navedena dva segmenta usluga.

TCG pruža usluge implementacije ISO standarda i ostalih područja upravljanja poput:


Misija, vizija i politika

Misija, vizija i politika