1. konferencija Top Consult Grupe 23.11.2018.: “Trendovi u sustavima upravljanja”

1. konferencija Top Consult Grupe 23.11.2018.: “Trendovi u sustavima upravljanja”

Poštovani klijenti i poslovni partneri,

iznimno mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje na 1. godišnju konferenciju humanitarnog karaktera: „Trendovi u sustavima upravljanja“ u organizaciji Top Consult Grupe. Konferencija je zakazana za 23.11.2018. s početkom u 10,00 sati u HOTELU Picok, Đurđevac.

Konferencija je organizirana za sve klijente Top Consult Grupe i njenih partnera gdje će osim edukativnog sadržaja biti i prilika za umrežavanje između svih naših klijenata i partnera. Top Consult Grupa trenutno broji 189 klijenata iz raznih djelatnosti iz svih krajeva RH, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Konferencija je humanitarnog karaktera te će se sve uplaćene kotizacije donirati Hrvatskoj udruzi za Alzheimerovu bolest (više o udruzi možete vidjeti na https://alzheimer.hr).

Prijedlog agende je u prilogu maila i predviđene su 15-minutne prezentacije na temu trendova u sustavima upravljanja, ISO standardima, iskustvima u GDPR-u, prezentacije nekoliko uspješnih primjera iz prakse, prezentacija kolega iz Hrvatske akreditacijske agencije i slično.

Bilo bi nam iznimno drago ukoliko bi prisustvovali našoj 1. konferenciji, poduprli humanitarni rad Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest te omogućili da ovaj događaj postane temelj našeg budućeg tradicionalnog okupljanja.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 16.11.2018. na email info@top-consult-grupa.hr popunjavanjem priložene prijavnice.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na sljedeće kontakte:
+385 (0)99 2897 601
josip.britvic@top-consult-grupa.hr
info@top-consult-grupa.hr

Pozivnica HR Top Consult godišnja konferencija 2018. – Đurđevac 23.11.2018.
Prijavnica za konferenciju Top Consult Grupa
Postani Prijatelj demencije
Zahvala donatorima HUAB-a